Skoncentrowany, wysokoalkaliczny, niskopieniący płyn do maszynowego mycia naczyń w kuchni i gastronomii. Skutecznie usuwa zabrudzenia, a dzięki obecności aktywnego chloru wykazuje doskonałe właściwości wybielające; zapobiega ponownemu osadzaniu się brudu na powierzchni. Atest PZH nr HŻ/01094/01/2007.
- naczynia kuchenne (dozownik)
- mycie naczyń w zmywarkach gastronomicznych
- szpitale, jednostki wojskowe, domy opieki społeczne, szkoły itp.
Przed zastosowaniem należy zapoznać się z kartą charakterystyki niebezpiecznej mieszaniny chemicznej.
Stężenie wg cyklu pracy zmywarki, średnio 10-30 ml/ 10 l wody.
Minimalna temperatura wody 40-60°C.
Uwaga! Nie stosować z innymi produktami. Może uwalniać niebezpieczne gazy (chlor).
Jesteśmy do Twojej dyspozycji pod telefonem pn.-pt. 8:00-16:00.
Produkty, które mogą Ciebie zainteresować